magento

Recap en pied de poule

Toegevoegd op 13 oktober 2017 om 00:00 door Yapi Yapo Van Gorkum
Whatsapp Facebook Twitter


Recap en pied de poule

De mooie jongens zijn nu toch al een tijdje bezig in het seizoen 17/18. Maar de trouwe fans staan al een tijdje droog wat betreft de verslagen over de prestaties binnen en buiten het voetbalveld. Daarom werd het maar weer eens tijd. Waarschijnlijk één van de belangrijkste redenen van de geringe verslaggeving is oversharing op de verscheidene social media. Er wordt gedeeld, gevlogd en eigen lifestyle-insta’s zijn opgericht. Dit met wisselend succes.

Het laatste bericht dateert van 24 april dus voor de supporters even een snelle recap van de afgelopen maanden: we hebben bruiloften gehad, er heeft gezinsuitbreiding plaatsgevonden, mooie jongens hebben huizen gekocht, mooie jongens zijn samen gaan wonen, mooie jongens zijn apart gaan wonen, we zijn met zen allen en de kinderen op vakantie gegaan, relaties zijn stukgegaan, en we spelen met zen allen scorito. Zo dan bent u ook weer op de hoogte.

Dan naar de orde van de dag. Na een ietwat tegenvallend bekeravontuur: 2 voor, 9 tegen, was de seizoensouverture tegen de jongens van sportpark de Verademing. Met onze capitano geblesseerd en YapiYapo op vakantie (Italië, Calabrië (zeg maar niet in de hak, maar in de wreef)) moest er een gelegenheidsverdediging worden gevormd. Die leek nog niet helemaal op elkaar ingespeeld en helaas verloren we de eerste wedstrijd met 7-4.

Dan stond afgelopen zondag het altijd steengoede Velo op het programma. De voorbereiding was zoals vertrouwd goed. De vrijdag daarvoor was immers het reünistendiner. En daar raakt de FC steeds beter vertegenwoordigt. Dit jaar mochten Biesta, BW, Hijmans en Vinkie speechen. Ondanks dat BW zelfs de tekstschrijver van de vice-premier had ingeschakeld kwam iedereen tot de conclusie dat de beste speech van Diego Lopez Boes was. BW maakte dit later goed door in de Westwood een barretje te pakken.

Er wordt wel eens gezegd: Wanneer een relatie van een mooie jongen stuk gaat, is dit goed voor de baromzet van de bar van een andere mooie jongen. Dit gezegde klopt. Zo was onze rechtsback/labrador afgelopen week weer drie keer in ‘ wat een zaak’ de Sien te vinden. Wie er natuurlijk ook was, is onze Walmpie. Relaties zijn bij Walmpie even niet in beeld, al zou dat volgens Margreet:, Wel erg leuk zijn’ . Hij besloot de verjaardag van de vriend van één van zijn BFF’s te combineren met een date. Dit tot verbazing van één van zijn BFF’s en van zijn date. Zijn date had zich netjes in een pied de poulejurkje gehezen en was wel weer toe aan een lekker avondje kletsen en snapchatten met balmpie. Max z’n BFF dacht haar het zijne van. Het was mooi om te zien hoe Balmpie al dansend toch beide partijen tevreden wist te houden, geneukt is er uiteraard niet.

Het grote evenement afgelopen weekend was natuurlijk de verjaardag van Kick, tevens de housewarming van den Peet en de grand opening van de keuken van de Bousquet-familie. Helaas was niet iedere mooie jongen uitgenodigd voor dit evenement. Ook geen suprisebezoek van ‘ de Spijker’. Dit lijkt me een gemiste kans, maar misschien wat voor de volgende verjaardag van de jongste telg uit het gezin Peters. De housewarming werd vooral gedaan door de kinderen van den Peet. Simpelweg omdat die het huis beter kennen.

Dan naar de wedstrijd tegen de jongens uit Wateringen. Het was leuk om Turpin weer eens te zien langs de lijn. Na wat onduidelijkheid over het soort gras waarop wij moesten aantreden en met Duco terug in de goal (is toch wel lekker) begonnen we wat stroef aan de pot. Mede door Velo besloten we op echt gras te gaan spelen. Lekker natuurlijk, maar daardoor ging de FC wel mee in het wat trage tempo van onze gastheren. Met 2 goals van Hijmans en veel gemiste kansen leek het lange tijd 2-2 te gaan worden. Maar uiteindelijk de bevrijdende 2-3 van JD. De eerste drie punten van dit seizoen zijn een feit.

Terwijl BW en zijn Charlie het interieur van de Noor eens een goede make-over geven:, Ouwe, hier sowieso een rond kleed, dat creëert ruimte, en we zetten die bank daar neer, dat creëert licht’. Bereiden we ons voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie. We ontvangen het altijd gezellige BMT, leuk als u komt kijken. Terwijl de hoofdtrainer bedenkt hoe we uit de onderste regionen moeten komen heeft uw verslaggever ook nog de nodige vragen:
-Waarom stopt de beste speler van het Nederlands Elftal?
-Waarom kent Walmpie het kledingmotiefje van zijn date?
-Kun je daten in je stamkroeg?
-Waar gaat de FC eindigen dit seizoen?
-Wie is jouw held?
-Weet den Peet inmiddels de weg in zijn huis?
-Waar gaat het weekendje van de Rizza heen?
- Wanneer is el Capitano weer fit? En gaan we naar de opening van zijn nieuwe zaak?
-Welke Mooie jongen zou jij je huis laten restylen?
- Sinterklaas?
X
Yapi Yapo
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento